مدیر کل تجهیزات و سامانههای فرودگاهی کشور گفت: حدود ۸۰ درصد تجهیزات فرودگاههای کشور توسط شرکتهای دانشبنیان و جهاد دانشگاهی تولید میشود.
به گزارش ایسنا، میرسعید صفینیا از مجموعه کارگاهی تولید سیستم لایتینگ چراغ فرودگاهی در مجموعه کارگاهی جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی بازدید کرد. در این بازدید مدیران و مشاوران طرح پژوهشی تولید چراغ فرودگاه شیراز به تشریح و توضیح این پروژه پرداختند.
میرسعید صفینیا در پاسخ به پرسش ایسنا مبنی بر اینکه «آیا به عنوان یک مسئول اجرایی امیدی در پیشبرد تولید داخلی این قبیل کارها با ظرفیتهایی که در این نوع مراکز مشاهده کردید را میبینید و آیا میتوان از این تنگناها عبور کرد؟»، گفت: همکاران در جهاد دانشگاهی خواجه نصیرالدین طوسی و در دانشگاههای دیگر خصوصاً شرکتهای دانشبنیان حرکات بسیار خوبی را آغاز کردهاند که حس امیدواری در کشور به وجود آورده است. حدود ۶۰ فرودگاه در کل کشور داریم که در حدود ۸۰ درصد تجهیزات این فرودگاهها از تولیدات داخلی استفاده میشود؛ ما تجهیزات داخلی میخریم و تولیدکننده این تجهیزات شرکتهای دانش بنیان و جهاد دانشگاهی هستند.
مدیر کل تجهیزات و سامانههای فرودگاهی کشور گفت: در گذشته، کابل به کشور وارد میکردیم. ما در سال در حدود ۳۰۰ کیلومتر خریداری کابل داریم که به جرات میتوانم عرض کنم صفر تا صد آن تولید داخل است. از ۱۰ سال گذشته تا به امروز، کابل روشنایی، کابل جریان ضعیف فرودگاهی، تابلوها و ترانسها همواره تولید داخلی است. لایتینگ، پیشرفتهترین و پیچیدهترین صنعت هوانوردی برای فرودگاهها است که نه تنها دانشگاه خواجهنصیر بلکه همزمان چهار شرکت دانش بنیان دیگر نیز در این حوزه در مقوله لایتینگ باند فرودگاهی کار میکنند.
صفینیا در پاسخ به اینکه «آیا میتوان امیدوار بود این تلاشها و کوششهایی که شرکتهای دانش بنیان در حال انجام برای خودکفایی کشور در بومیسازی تکنولوژی هستند در نیمه راه رها نشوند و در ادامه به نمونههای مشابه خارجی روی نیاورند و امید این جوانان ناامید نشوند؟» گفت: من به طور جد عرض خواهم کرد که ۱۰۰ درصد این امید در میان نسل جوان وجود دارد به شرطی که مدیران اجرایی از آن حمایت کنند و مورد توجه قرار دهند. مدیران اجرایی باید کمککننده و پشتیبان این حرکتها باشند و از لحاظ مالی آنها را مورد حمایت خود قرار دهند. مجموعه شرکتهای جهاد دانشگاهی در حوزه بومیسازی تکنولوژی به خوبی عمل میکنند و هم بازخوردهای خوبی دریافت میکنند.
منبع خبر: خبر گزاری ایسناآخرین اخبار,پربازدید ترین اخبار, اخبار روزبیشتر بخوانیم بورس خرید نهال کجاست؟ نکات خرید نهال چیست؟
بیشتر بخوانیم راهنمای خرید نهال